Powered by Blogger.

1st attempt buat Trifle

 August 7, 2012

Lama dah teringin nak makan trifle. Asal tengok je gambar trifle sure kecur air liur nih. Tapi dok tengok gambar je mane jadi kan? Kenalaa makan. Baru puas hati! Disebabkan gatai sangat,last2 try buat sendiri. Hehehe. So, nilaa dia hasilnye.....


Kire agak berjaya jugaklaa kot.. sebabnye bile makan rase sedap jer *ayat xleh blah je kan..konfiden lebey :p* Nak kena upgrade sket rupe tuh. First time buat cam comot je. Then nak try tukar bahan. Kalau kali ni guna swiss roll & peach, next time nak guna kek span & strawberry pulak. Ade rezeki bleh share ape hasilnye kat sini ye. Ntah bile nak buat lagi. Time raya bleh kot. Hehe :D

harapan untuk next attempt! haha... :p

Till then.

p/s: Selamat Berbuka!


 

6 love notes:

Lara is Veelara 7/8/12 10:14 PM  

share resepi taw....nampak sedap..xdela comot mn pun...hihi

Aya 7/8/12 10:26 PM  

mun: haha..nie jadinye bile i masuk dapur :p

lara: toche2.. insya-Allah, nnti i share resepi ye :)

ctmah 8/8/12 8:31 AM  

wahh.sedapnye..meleleh air liur..share la resepi dear

~ NANA ~ 8/8/12 11:52 AM  

suka trifle! nyummy~

Aya 8/8/12 4:31 PM  

ctmah: kite x terer pun..segan nk letak resepi.. hehe

nana: suke jugak! :D

Post a Comment

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP