Powered by Blogger.

Bye bye Iceland!

 April 6, 2010

Howdy!!

Finally i can increase my room temperature or even switching off the air conditioner without feeling guilty! Weeeee (^___^)



Well, sumenye disebabkan oleh microfilms yg tersimpan kat my office. Rupe-rupenye dekat setahun gak microfilms tue dh bersarang kat bilik nie. Now dah return semule ke tempat asalnye --> main library. Gara-gara microfilms itu jugaklaa diri ini terpakse menahan kesejukan setiap hari. Rase cam nk freeze jer.. Bayangkanlaa room temperature at least kena 20°C. Kalau nak lg mantap kena 16-18°C semata2 tuk keep microfilms tue drpd x rosak... huhu.. memang seksa hari2 manahan sejuk. Bab berulang gi toilet tue xyah ckplaa kan.. Countless! Selamat bilik sorang2 so kadang2 terpakse gak off aircond jap. Tapi as usual of course laa akan rase bersalah. Microfilms tue kosnye beribu2, kalau rosak sape nak ganti? huhu. Dulu mase mula2 keje siap bwk baju sejuk berlapis2 ngan pakai socks lagi. Lame2 dh mule immune pade low temperature. So budak asthmatic nie dh berjaye tahan sejuk! hehe (tapi jgn campak gi tempat2 yg lagi sejuk daripada 16°C laa.. confirm x tahan pnye..huhu :p). Hurm, ape pun.. skrg dh x perlu tahan sejuk hari2 lagi. Yuhuuuu!!!!!



The Dry Cabinet showing the temperature & humidity in my room (sometimes it can be lower that that. azab tahan sejukkk. huhuhu)

Bye bye my little Iceland -- skrg trase mcm tgh 'summer' je kat office neyh.. hehehe (mode bersuka ria)


Till then

Regards,
PP

2 love notes:

Mummy Bunny 7/4/10 3:33 PM  

waa pasni adik HOT lah ye .. hehe .. u mmg vass .. class gituh .. serius x sbr nk tggu ur big day .. cant wait to see purpelish deco .. aumm ;p

Pansy Princess 8/4/10 1:05 AM  

i HOT? HANGIT adelaa kak... hahahah :p

big day? coming sooooooooooooooooooon... cube kire bape byk huruf O tue.. huhu.. maknenye lmbt lagilaa tuh. hihihi :D

Post a Comment

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP