Powered by Blogger.

Beautiful Blogger Award

 October 21, 2010


Hi there,

First of all i wanna thank Ms. Iffah for this award (nie 1st award saye dpt) huhu.. tergezut pun ade gak sbb i dh few times put this blog on hiatus due to workloads and other commitments. So byk mende yang tak sempat nk share kat blog nie.. Jadinye blog nie xler meriah mcm blog org lain. Tapi takpe... akan usaha lebih sket lepas nie tuk lebih rajin blogging ye. Anyway, thanks again dear :)




Syarat-syarat award ni

1) Thanks the person who give you this award- done
2) Link that person at your blogroll- done
3) Spread to 15 blogger which you think awesome

Since my purpose of blogging bkn semata2 sbb nak cerita hal B2B.. so cerita psl my preparation nie just selit2 je and i do not have any intention nk buat special blog khas for wedding stories. Anyway, tak dinafikan through blogwalking to other B2B blogs laa i earned new friendship which i value most and i've got people yang tak jemu2 dan x kedekut nak share the topics i loved to read (about wedding of course). I know that i'm new to the whole blogging  world connection since before this i blogged for my personal satisfaction only. Tapi xperlaa.. lepas nie meh kite kumpul kawan ramai2 lg ye. Selamat berkenalan sume! :D

I don't know the rules whether the award is restricted to B2B blogger only.. tapi utk langkah selamat, saye bagi kat B2B and ex-B2B laa ye. banyak blog yang best.. tp nie antara yg menarik perhatian. So, here's the list (not following order pun.. sbb sumenye pun best)



Anyway, sudi2laa terima award ini ye :)

4) Tell 7 things about yourself


  • I'm a purple freak :)
  • I love traveling. If only duit berkepuk2 and cuti keje bertimbun kan? definitely dah buat trip around the world :p
  • I love fine dining but my fiance tak bape suke. So tiap kali dating kena osom nak makan kat mane. Slalunye dialaa yg menang sbb kes nak jimat. hahaha
  • Kalau on long distance trip, i prefer to drive rather than being the passenger. Nanti mulalaa pening ke, ngantuk ke.. serba x kena jadinye
  • I am asthmatic since i was 2 yrs old
  • Suke tgk org main tennis... but everytime try nk main, sure failed! rasenye main squasy lagi senang
  • Prefer KDrama drpd sinetron or drama2 lain. Penah buat marathon back to back sehari je tuk habiskan one drama (about 16 episodes). lepas tue mmg ghupe cam zombielaa jawabnye :p

So itu ajelaa yg dpt dikongsikan.. xde ape pun yg menarik about me.. huhu

Till then,

Regards,

12 love notes:

cik syahira 21/10/10 11:07 PM  

assalamualaikum aya.

thanks dear..

Aya@Pansy Princess 21/10/10 11:09 PM  

wkmslm.. u r most welcome :)

dyn 22/10/10 2:02 AM  

thank u aya!!!! yeay dapat award lagi...

♥♥ eija ♥♥ 22/10/10 9:37 AM  

thanks aya....
dapat lagi kali ke 3

Aya@Pansy Princess 22/10/10 2:34 PM  

dyn & eija - u r most welcome. thanks sudi jenguk2 my blog :)

anaztasias einz 27/10/10 9:36 PM  

thanks dear. im purple freak too hahaha !

masmOna 27/10/10 9:37 PM  

hi dear..thanks tau for the award huhu =)
happy preparing okeh!

Aya@Pansy Princess 28/10/10 7:19 PM  

nora: sekapal ler kite ye.. hehe :)

masmona: u r most welcome.. slmt membuat persiapan jugak ye :D

farizah zin 30/10/10 9:36 PM  

tq aya..
saya baru baca ur comment!!
tq so much!

Aya@Pansy Princess 31/10/10 10:49 PM  

farizah: no prob.. u r most welcome :)

.: an :. 4/11/10 7:46 PM  

thnks aya! err... dalam hati ada taman dah xde lg... kalu walimahpedia nk tlg claim.. blh? ngee...

Aya@Pansy Princess 4/11/10 11:16 PM  

u r most welcome. bleh je nk claim thru walimahpedia.. lgpun i've changed the link @ my sidebar already :)

Post a Comment

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP