Powered by Blogger.

Review: Bunga Telur Teddy Bear

 April 2, 2011

Hi lovelies,

For those yang follow my wedding review sure tau yang i ade utang few more post. hehehe. So, hari nie adalah hari membayar hutang sebelum i proceed ngan OZ report. Anyway, bunga telur nie memang jadi rebutan ramai masa majlis haritue. Sume orang pakat nak. Sayangnye ade 100pcs je. So tak dapatlaa nak bagi sume. Well, barang comey sure laa orang suke kan. Hehehe. Lepas majlis orang cabut teddy bear tue gantung kat handphone pulak. Multipurpose kan? Hurm, ape lagi.. lets check it out :)



Amacam, comel tak? hehe.. Comel kan. Rasenye x perlu cakap banyak, if uols berkenan ngan bunga telur ni blehlaa contact terus order kat saye. Eh, tipu jelaa.. mane gheti nak DIY bunge telur. hihi :D If nak order ke, mintak quotation ke, sile contact tukang buat bunga telur nie -- Cik Siti thru her email - ctnsehanie@yahoo.com.my (Cik Siti tak marah kan i promote kat sini? hehe)

Oh ye, alang2 dok citer pasal bunge telur nie.. nak gak promote another thing. hehe. If uols nak tau Cik Siti nie my MUA time engage haritue. Kalau sape2 berminat nak guna khidmat dia blehlaa browse thru her blog ye. 

Okaylaa.. tue je citer hari nie. Esok sambung last review. 

Have a great weekend!

Till then.

Regards,

11 love notes:

0sh!Nz d' sen0r!ta 2/4/11 4:12 PM  

bunga telur tu dapat bear lah nanti? ke dapat bunga dengan bear? ehehehe. kalau dapat bear je, kena tukar jadi bunga bear.

0sh!Nz d' sen0r!ta 2/4/11 4:13 PM  

eh silap.. nak taip macam ni tadi.

bunga telur tu dapat bear lah nanti? ke dapat telur dengan bear? ehehehe. kalau dapat bear je, kena tukar jadi bunga bear.

Aya 2/4/11 5:55 PM  

dapat telur ngan bear skali :)

Aya 2/4/11 5:57 PM  

same je mcm bunga telur biase, tp yg nie ade bear instead of big flower

MunMun P@nda 2/4/11 9:52 PM  

aku nye masih tpacak..tak cabut pun utk wat deco hp..sbb klu aku wat cfirm tetibe ilang..sokmo laaa gtu...

Aya 5/4/11 11:34 PM  

diba: tenkiu2 :D

mun: hahaha.. sapelaa yg mencilok tue yea

~eina~ 3/6/11 2:06 PM  

da try anta email kat org tu tapi x reply pun... cam ne ye nak contact die?

Aya 17/6/11 3:45 AM  

dear eina,

sorry sgt sbb lmbt reply. busy sgt nowadays. nway, try visit her blog then ask her there.. xpun contact thru her FB. hope it helps :)

erin moshimoshi 25/8/11 12:13 PM  

done follow u .. jom exchange link wift my blog

Aya 5/9/11 11:49 PM  

hi erin, thanks sbb sudi follow :)

Post a Comment

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP