Powered by Blogger.

C.U.P.P.I.E.S

 January 13, 2010

Since my BFFs giler wat cupcakes, tetibe rase nak nyebok gaklaa tgk design2 yg comey + cun. Well, memang dari dulu rajin usha org buat cupcakes tapi if nak suruh sendiri buat tue blum tentu lagilaa sebabnye oven kat umah dh x available and rase malas lak nk bermain ngn tepung.. hehehe

Dulu rajin jugak sengal2 buat kek time raye but chocolate cake sahaje yg mampu dibuat since i x bape suke flavor lain :p Niat di hati nanti bile2 ade mase nak gak try blaja wat cupcakes yg comel2 nie.. then bulehlaa eksen tayang gmbr hasil buatan sendiri plak.. hehe :)

to my akak dearie, comey x cuppies nie?



xpun kite upgrade sket.. jadi macam bentuk ice cream topping plak



nyum2.. tempting kan? *drooling* :)

ELMO nie pon comey.. nah, dedicated to u.. u kan suke RED color ;)



p.s. nanti u buat cupcakes comey2 ek.. leh i promote kat sini :D

Have A Nice Day

Till Then

Regards,
PP

2 love notes:

redshoes,  13/1/10 12:23 PM  

tenkius !! mwah mwah mwah .. mael pun wat cuppies gak kan .. nnt i try wat new design k .. skg nih lacks of time .. dpt berjuta2 lemon keje kt ofis secara tibe2 .. huhu .. nnt i wat cuppies, i bg u eh .. try nk wat design purple color lak =)

Pansy Princess 13/1/10 5:46 PM  

itula.. sume pon rajin wat cuppies.. i je x bape rajin.. hehe. okeh, i tggu cuppies special drpd u ek ;)

Post a Comment

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP