Powered by Blogger.

My Perfect Dream Place

 November 25, 2010

Hi lovelies,

Nothing much to say today... Just nak share few pics of a place yang saye sangat teringin nak pergi. Perhaps for a quick gateaway. Bilelaa buleh dapat ye? Kalau dapat pegi awal tahun depan best gak tuh (sending signal to someone... ehemmm :p). Eventho ade some review said yang tempat nie still lacks of few things, tapi bile tengok scenery kat resort tuh terus jatuh hati.  Since i'm not a fussy guest, rasenye kalo minor2 issues tuh bleh je diabaikan. Well, if i manage to get the best deal, memang berbaloi2 kot  spend at least a day kat resort nie (rather than spending on 5 stars hotel tgh2 KL). Fuhh... bilelaa duit berkepuk2 nak jatuh dari langit nih? Fuhhhhhhhhh (tiup kuat2 lagi.. kotlaa lebih mustajab :p). Anyway, meh kite cuci mate lagi (ish, asyik ajak uols cuci mate je kan.. hehehe)

pangkin untuk berehat.. adehh.. romantiknye. lagi2 kalau melepak waktu petang kan :p
nice pool... facing the ocean :)
 nice room... x dapat nak katil cmnie kat bilik sendiri.. pi cari kat resort pun jadilaa :p
dining place.. hmmm... bestnye makan sambil ditiup angin sepoi2 language :D


Baiklah... teruskanlaa berangan tue ye wahai diri ini. xper2.. cuci mate itu wajib! hehehe. Erm, kat mane tempat nie? Syhhhh.... kalau terer sile teka. hehehe :)

Till then.

Regards,

14 love notes:

nYomeL 26/11/10 9:13 AM  

alaa.. kene teka ke..??
bgtau laaa... kat mane niii..??

suke sgt! pls share... ;)

iedayah 26/11/10 10:15 AM  

wa...alangkah bestnye if blh wt kt situ btl2 kn aya?

LisaLisut 26/11/10 10:31 AM  

eh di mana ni ya.spt di PD huhu

~ mizzAmy ~ 26/11/10 11:57 AM  

tak boleh nak teka kat mana lah. pity me... T____T

Aya@Pansy Princess 26/11/10 1:12 PM  

iedayah: if buat kat situ mau ratus2 riban melayang.. huhu

Aya@Pansy Princess 26/11/10 1:14 PM  

hehe.. anyway, sbb gadis2 comel dah bertanye.. mehlaa nk kasi jawapan. nie Golden Palm Tree Resort. Dun worry sume, tempat nie x jauh.. kat sepang je :D

rose sensei 26/11/10 6:48 PM  

ni kt Bagan Lalang kan???mmg cantik...rekaan seperti di satu resort kt Dubai..

Hana 26/11/10 7:17 PM  

kat sepang.. nice nye.. nampak cm style avillion pd..

Aya@Pansy Princess 26/11/10 7:17 PM  

iye cik rose.. tp kalau tgk harga resort nie per nite, mau pengsan dibuatnye.. huhu

Aya@Pansy Princess 26/11/10 7:23 PM  

hana: haah.. mcm avillion. concept dier lebih kurg same :)

Ogy 27/11/10 6:40 AM  

salam kenal dr mama aya.... :)

kat mana ni? mcm silap baca...sepang? aihh...marbeless....tp....pantai dia kureng sket le...huhuhu...alang2 nk pi tempat mahal..

baik pi pulau di terengganu...pantai superb..

Aya@Pansy Princess 27/11/10 7:41 AM  

salam kenal :)

bukan xnk pegi pulau2... tp bajet nk gi awal tahun, kebanyakan pulau tutup lagi sbb musim monsoon.. sbb tue cari alternative yg lebih dekat. huhu. nway, thanks for ur suggestion :)

Mummy Bunny 30/11/10 10:42 AM  

waa sepang jer .. tp cam kt obersee .. nice place dik .. nnt leh u wat 2nd honeymoon di cni .. hehehe =)

Aya@Pansy Princess 30/11/10 12:41 PM  

hehe.. nice place, tp hargenye pon nice. mau pengsan tgk rate dier... skrg nie keep on berangan jelaa. huhu :D

Post a Comment

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP