Powered by Blogger.

Festival Pengantin Malaysia 2011

 February 26, 2011

Attention to all B2B!!

I have good news for you. Maybe ade yang dah tau... tapi pada siapa2 yang belum tahu ataupun yang dah terlupe, please check this out. Ade event menarik tuk uols join. To those yang dah biase terjah Pameran Pengantin and sangat suke pegi event macam tue, memang wajib masukkan this event in your calender. Actually Festival Pengantin nie dah dirasmikan masa diaorg taja reception for Ayu Raudhah & Zaquan Adha kat Beach Hut, Mines Wellness Hotel bulan lepas. Kirenye saye agak ketinggalan gak bab nie sebab x bape nak ingat, bile dengar iklan kat radio tadi baru teringat balik. So sape2 yang sekapal ngan saye blehlaa take note ye :) 


photo credit: Piccalasso (penah teringin nak hire derang tapi x tercapai lak)

Anyway, Festival kali nie disertai lebih drpd 200 syarikat yang terlibat dalam perkhidmatan perkahwinan. Banyakkkkk tuh! Sure meriah giler! Yang mane belum jumpe vendor kesukaan, time nielaa masa yang bagus tuk korang survey2. Masa nie jugak korang bleh buat budgeting sebab kite leh tgk price range tuk sesuatu mende yang kite nak tue. So nanti barulaa tau  harga yang diletak oleh vendor tue reasonable ke tidak. Ape lagi, pakat pi terjah ramai2 ye :D


DATE: 4-6 MARCH 2011
VENUE: MINES INTERNATIONAL EXHIBITION CONVENTION CENTER (MIECC)


p/s: harap info nie membantu :)


Till then.


Best regards,

3 love notes:

elephantdaughter 26/2/11 1:14 PM  

info ni sngt mmbantu.. :)

Aya 27/2/11 8:08 PM  

sharing is caring :)

mizzura 1/3/11 9:43 PM  

hmm...dekat ngan opis nih :-)

Post a Comment

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP