Powered by Blogger.

Tagged Post

 February 17, 2011

Hi lovelies,

Actually dh lame been tagged by Cik Nadya yg so sweet tuh... tapi asyik x sempat je nak buat. Jadinye harinie take time sket tuk buat this post. Hehehe.. Ampun ye :)




1. APAKAH STATUS ANDA?
Currently i'm someone's wife.. cam x caye pun ade :p

2. CERITAKAN TENTANG DIRI ANDA
I'm a simple person esp bab dressing. Jgn mimpilaa nk tgk saye over-d0 bab berhias xpun bab make up. Saya nie talkative tapi sape yg baru2 kenal akan ckp saye nie pemalu and pendiam :p Very independent sbb sgt suke buat sume keje sendiri. Agak shopaholics since saye suke kumpul baju, bag & kasut. Lately nie je kurang bershopping sebab fulus kering gara2 nk kawen. hihi. Really hope one day nnti bleh dpt my own walk in wardrobe :D Sangat suke kaler purple & black. Selain tue saye juge sgt suke travel and suke amik gambar (and yet time wedding haritue sgt kaku berposing! *sigh*)

3. CERITAKAN TENTANG BLOG ANDA
Mula2 start blogging time guna friendster few years ago. Masa tue i wrote about my life je. Then i moved to Blogger. Niat asal nak focus on my travel experience and my interest in photography je but then bila dh sibuk2 buat wedding preparation rasa seronok lak nk berkongsi pendapat ngan b2b bloggers yg lain. Lagi satu, blog nie one of my platform to improvise my english. That's why ade certain post yang i tulis fully in english. So hasilnya jadilaa blog seperti sekarang nie - which u will find cerita rojak2 and bahasa rojak2 :p Harap2 uols x peninglaa ye

4. APA PENDAPAT ANDA TENTANG DUNIA BLOG?
Very dynamic & interesting! Kalau pandai gune, blehlaa fully utilize macam2 kegunaan blog nie... bleh share info, bleh dapat ramai kenalan baru yg share the same interest as ours, bleh gune for business & macam2 lg :)

5. NASIHAT KEPADA KAWAN-KAWAN YANG BARU NAK BUAT BLOG
be passionate in your writing and just be yourself! sometimes ade gak blogger baru yg copy and paste the whole post drpd blogger lain. tue kan cerita pasal life orang lain, nape kite nak tiru mende yang same? so, elakkan plagiarism ye! bab2 lain saye x reti nk nasihat sbb saye pun dalam ketegori masih baru nak belajar

6. NYATAKAN KEUNIKAN BLOG ANDA
ntahlaa.. xtau ape yg unik.. for those yang membaca and berminat ngan blog nie mungkin tahu ape yg unik pada blog nie. for me, as long as info yang saya nak share tue sampai pd orang lain and berguna buat mereka, that's more than enough for me :)

7. SAMPAI BILA NAK MENULIS BLOG DAN IMPIAN ANDA DALAM DUNIA BLOG
insya-Allah akan terus menulis sampai saye rase x daye dah nak menulis. impian? hurm.. nak kumpul kawan blogger ramai2 and hopefully bleh keep in touch ngan diaorg smpi bile2 

8. TAG 5 ORANG YANG ANDA NAK KENAL
well, ikut hati nk tag ramai2 je lagi esp my new followers tp ramai gak yg i x jumpe link so susah nk follow back :( anyway, i letak setakat yg i mampu tempek jelaa ek. sape2 yg dh bace entry ni and teringin buat gak, feel free to do so okay! :)


NIZA
DIBA
LISA
ALIZA
KITAKESITU (ehh.. ur name ape ek?)
JAZZEYRA
MIZZURA


Till then.


Best regards,

9 love notes:

mizzura 17/2/11 5:16 PM  

oh...diri ku ter tagged..mekasih..ada masa nanti saya buat yer :-)

anaztasias nora aira 17/2/11 8:07 PM  

hahah atia tag nora pun xsempat wat lg... heheh harap2 xlama lg dpt wat :)

♥Ana el Zahra♥ 18/2/11 8:30 AM  

hi, thanks follow me back :)
izinkan saya tag anda utk GA contest mata bulat :)

lovelyadibah 18/2/11 11:10 AM  

aya! haha~...kita dh wt masa iman tagged kita..leh x skali kan ajer??

baca sini tau sayang!

http://sweetcandyme.blogspot.com/2011/02/hohokena-tag-sapa-nak-kenal-dengan-cik.html

Aya 18/2/11 11:36 AM  

mizzura: take ur time :)

nora: semtara ingt nie baik buat.. hehe.. kite pun hampir terlupe pasal tagged nih

zaila: thanks dear. nice knowing u

Aya 18/2/11 11:37 AM  

ana: thanks jugak. nnti i tgk ek contest tue :)

diba: sorry, x prsn u dh buat.. xper2.. nnti i bace ur previous post :D

jooleata 21/2/11 10:41 AM  

HIHI.. BARU NAK BUAT.. THANKS BTAU YER AYA.. :p

Aya 21/2/11 3:34 PM  

okay.. thanks dear :)

Post a Comment

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP