Powered by Blogger.

Especially to my guests

 January 19, 2011

Hi lovelies,

Tak sangke lak ye idea DIY yang latest nie menarik minat uols. hehehe.  Tenkiu so much! Harap2 dapatlaa bagi idea sedikit sebanyak kat sesape yang berminat nak buat camtue. Anyway, sebenarnye nak bagi pesanan ringkas je nie. To those yang dh terime kad jemputan (may it be my friends or blogger friends), please RSVP ye (and please indicate nak dtg sorang or berteman). Nanti baru senang saye nak arrange seats. Sebabnye buat dinner reception kan, jadi kena be precise sket bab tetamu ni. Harap uols faham ye. Kepada yang sudi datang, trime kasih2 banyak2! Looking forward to meet u all :)

Anyway, if ade lagi kawan2 blogger saye kat sini yang nak attend my wedding (detail as below), do inform me ye. Drop je msg kat comment box 

DATE: 4th FEBRUARY 2011
TIME: 8 PM
VENUE: TTDI COMMUNITY HALL, KL

Thank you so much!

and... have a nice holiday (esok cuti kan.. hehehe)

p/s: dah jumpe choc merci yang ilang haritue. leh masukkan dlm jar. yeay! :D

Regards,

9 love notes:

.: an :. 19/1/11 11:52 PM  

congratz dear! 15 days to go! uhuhuu..

Aya 20/1/11 12:42 AM  

tenkiu dear... an lg awal kan.. hehe :D

LittleSunshine 20/1/11 7:41 AM  

cograt!! xlm lg tu...i nk gi tp dat time full boking...kan best dpt merasa mkn ns minyak geng2 blogger2...

Aya 20/1/11 5:13 PM  

aliza, thanks.. hehehe.. musim cuti mmg ramai org kawen kan :D

~ mizzAmy ~ 21/1/11 10:54 AM  

dear, it's near to my place. boleh lah nak pergi kalo camnih. nanti i email u my address ok?

nizabeba 21/1/11 11:07 AM  

Aya: yeayy!! i da berjaya mendapatkan rajtan jar tu smlm kat IKEA..hehe ..thanx a lot to u!!
p/s: sambil tu pekene la meatbalss kan..haha diet konon.

Aya 22/1/11 1:11 AM  

Amy: nnti i pos kad ye. dh siap tulis dh :)

Niza: wajiblaa kan makan meatball kat situ. shedappp! i pun siang td terjah IKEA. borong lampu ngan brg2 for bathroom :)

Nadya Zahid 25/1/11 11:07 AM  

tq gorgeous...i received ur card..xsbr nak jumpe u...good luck n all the best :)

Aya 25/1/11 1:16 PM  

thanks nadya. c u soon :)

Post a Comment

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP