Powered by Blogger.

Recuperating Mode

 January 11, 2011

Hi lovelies,

How r u doing? Hope sume orang sihat2 aje ye. Me? Not doing so good. Fell sick few days ago. Still recovering. Banyak persiapan wedding tergendala (invitations pun banyak pending.. ya ampun). Project DIY ade dua yang ongoing, before sakit haritue sempat buat sikit... hopefully sempatlaa siapkan by this week. Anyway, sorry ye if ade mana2 komen yg tak sempat dibalas or blog list yang x sempat diupdate.. will take some time tuk check blk nnti. 

Dah 3 hari terguling tak buat pape. Rasa macam polar bear pun ade. Dok berhibernasi je.. huhu. Nak cakap pun tak larat, jalan pun slow motion jer. Huhuhu. Hari nie baru larat nak check email and buat few things. Alhamdulillah demam panas dah kurang. Memang tak best kalau sakit time2 macam ni. Dahler saye nie jenis kalau sakit lambat nak baik. Selera makan pun xde (bila fikir positif, mungkin ada peluang nak lose some weight... haha) Kaylah, mata dah start berpinar, tangan ngan kaki dah start rasa kebas. Time tuk makan ubat! Harap2nye dapatlaa kumpul energy blk tuk selesaikan semua mende yang tergendala.  Doa2laa agar dipermudahkan semuanya ye. Saye nak cepat baik! huhu. Ameen

p/s: will be back when i'm fully recover..

Take care

Regards,

4 love notes:

aNis LeMoN aBu 11/1/11 9:39 PM  

sian u! get well soon dear!

LisaLisut 12/1/11 9:46 AM  

kesian aya...jaga kesihatan ye..dh nk kawin ni..huhu..

nizabeba 12/1/11 10:22 AM  

take care dear..jgn tensen2 sgt psl kawen k.. =)

Aya 13/1/11 1:57 AM  

thanks uols. tgh kuatkan diri ni. bile stop makan ubat lg semangat rasanya. kalau makan ubat tido je keje.. huhu.

anyway, wait for my next entry ye :)

XOXO

Post a Comment

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP