Powered by Blogger.

Tetibe mengidam...... korang penah?

 December 21, 2010

Hi lovelies,

Hehe.. tengok tajuk lain macam je kan bunyinye.. Eh, bukannye orang pregnant je leh mengidam.. tak gitu? Terase pelik sungguh sebab dari semalam dok mengidam nak makan donut. Padahal donut tue bukanlaa my favorite pun. Kalau macau tart ke.. choc brownies ke... cream puff ke.. logiklaa jugak. Last time mengade nak makan donut was on my birthday. Mase tue siap call my temok soh hantar donut. Skali betul2 dier datang ngan 1 box Dunkin Donut & Iced Latte! Fuh... kalaulaa rumah kami nie sebelah taman je xperlaa kan. Ni nak kena masuk highway pulak tuh.. 30 minit jugak baru sampai. Sanggup pulak ye dia menghantar donut malam2 buta. hihihi. Maybe sebab time tue my birthday so ade lesen besar laa nak ngade2, cube kalau mintak skrg nie.. haram laa nak dapat. hahahaha :p



Anyway, bile dah start mengidam nie mulalaa google gambar2 cik donut yang cantik menarik tertarik lagi da boom tue kan... kunun2 nak memuaskan hati (eventho tak dapat nak makan). Tapi nampaknye salah strategi. Mulut dah mula kecur tak sabar2 nak makan donut dah ni.. kalau bleh rase nak gigit je skrin nih... adesss


Trase macam donut nie dah panggil2 tuk saye makan dia... waaaaaa. "Wait for me... I'm comingggggg!" Erkk, kritikal dah ke saye nie? uhhh... tensen sungguh :(


Eventho dah mula trase tensen.. tapi tetap gigih mencuci mate... *nom..nom..nom* trase macam tengah mengunyah donut2 yang ade tuh. Alangkah bahagianya kalau ade orang yang sudi wat free delivery. Lagi2 kalau yang handsome mcm yang kat bawah nie. Sah2 aku ikat kat pintu sebab x kasi balik lepas deliver donut! wakakaka :D


Ahhh... lagi bahagia bila ade abang hensem teman makan sekali.. hehehe (nie memang post nak mintak penampar :p)


Baiklah.. nampaknya kesabaran saya sangat tercabar.. x mampu dh nak tahan!

I'm off to find my sweet love -- DONUTS!

Tata! (selamat dah habis office hour :p)

p/s: korang penah tak tetibe ngidam camnie? haihhh :(

10 love notes:

Rilla 21/12/10 6:43 PM  

Tengah mengidam nak makan ciskek...wuwuwu

R-YuzSha 21/12/10 7:29 PM  

hye..
mengidam? Yes... pernah.. ehehehe..
It's normal la kot once in a while terasa nak sangat makan itu dan ini... erm... tapi bile dah dapat tue, the feelings... Wah... seronok..

lovelyadibah 21/12/10 8:45 PM  

sangat comel donut2 itu:) lagi2 lelaki yang pegang donut tue!!hahahaha~

Aya 21/12/10 10:43 PM  

rilla: sile cari ciskek itu dengan kadar segera! nnti kempunan.. hehe

Sha: tahu xper... once dpt, memang puas hati sgt2 :D

adibah: hahaha.. samelaa kite.. drooling over lelaki itu juge :p

~ mizzAmy ~ 22/12/10 11:30 AM  

i plak tengah mengidam nak makan auntie anne yg celup coklat tuh. chedappnya....

Aya 22/12/10 2:10 PM  

ouh... yg itu pon sodappp... tetibe teringat garlic pretzel auntie anne... nyum2

Q 24/12/10 1:06 PM  

Pernah ngidam dunkin donuts but too bad there's no dunkin donuts in Penang!!sedey giler!!!and ada big apple jer....:(

Aya 24/12/10 1:32 PM  

Q, alahai.. ciannye.. tapi kalau dh ade big apple tue, blasah jelaa kan.. hehehe

MunMun P@nda 31/12/10 2:35 PM  

I crave for NANDOS!!!

Aya 3/1/11 3:20 PM  

mun, jom!! tetibe lapar gak

Post a Comment

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP