Powered by Blogger.

Hujung Minggu Ini....

 December 3, 2010

Hi there,

Dah ada plan hujung minggu ke? Well, as for me.. ade lagi few things nak kena settle. Weekend ni plan nak hantar baju nikah kat tailor (whatttt? baru nak hantar? :p) hehehe.. Jangan tergezut.. i noe ramai b2b yg bajunye dah siap berbulan2 before majlis (nak buat cmner, berangan nak kurus dulu then baru buat baju.. tapi nampak gayanya lemak2 kat badan ni tepu sangat.. so redha jelah buat baju gak even x kurus2! huhu). Pastue nak finalize arrangement with caterer.. adess, byk lagi rupenye x settle ye? Nak buat camner.. weekend lah i busy. Tue x asyik x sempat je nk jumpe my vendors. My temok tue xyah cakaplaa.. weekdays ke weekend ke memang dier busy manjang.. lagi2 tengah nak kejar audit nih. Well, harap2 minggu nie x postpone lagilah plannye. 

Anyway, if uols blum plan lagi ape agenda hujung minggu.. meh nak share events menarik sepanjang 4-5 Dec nih.

I ♥ Bazaar at Tropicana City Mall

macam2 ade.. dengar2 ade more than 40 stalls nanti, kalau rase nak shopping ke.. nak mencuci mata ke.. blehlaa singgah ye. sure banyak baju, kasut & aksesori yang best2... teringin je nk pegi.. tapiiiii....

ehemm... saye tulun promote jelaa.. sebabnye fulus tgh kering.. i kalau gi bazar2 cmnie memang xleh menahan diri daripada shopping. daripada terbabas kuar duit, baik x pegi. hihihi :D

Nak tahu details? Click HERE


Yang lagi satu nie xyah kuar rumah pon xper. Sile ngadap komputer je. Pastue click ler destinasi yang berkenan di hati. Manelaa tau ade good deal ke. Buleh beli tiket for holiday trip xpun hornyhoneymoon kan.. hehehe :D

MAS 48 HOURS SALE


Anyway, destinations incl. domestic & international. I pun xtahu which destinations diaorg offer, so kena tunggu esok. If berminat silelaa godek2 ye.

For more info, click MAS Website okay ;)


That's all for now.


Have a great weekend! 


Best regards,

3 love notes:

lemonade 4/12/10 8:18 AM  

lafi 2 bln nak kawen, i pn bru anta baju pd tailor.. hihi

~ mizzAmy ~ 4/12/10 11:27 AM  

babe, hantar cepat2 baju tuh. i plak tukang risau nie. hehehe...

Aya 4/12/10 5:16 PM  

lemonade, sekapal laa kite ye.. hehe

amy, thanks babe.. ramai dh yg tlg risau for me.. terharu plak :)

Post a Comment

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP