Powered by Blogger.

Save The Date: Part 1

 December 11, 2010

Hi all,

Hope u had a great day. Anyway, it's officially 55 days left till my BIG Day (Insya-Allah). So, here's my first STD announcement. Well, i'm not sure whether i will come up with the second version.. unless i have attractive video to upload -- apparently i don't have any at this moment :p So ini jelaa yang bleh ditempek (bulehlaa kan daripada takde). Kepada sanak saudara, sahabat handai dan segala suku sakat, please mark your calender. *Thank You* Time nie cuti Chinese New Year ye.. public holiday! So jangan ngelat tanak datang (mentang2laa i wat hari jumaat kan :p) and to my fellow  SURVIVORS9802 girls, it's our batch 13th Anniversary! So lagilaa wajib uols attend okeh. Kira buat gathering terus. hehehe :D

Anyway, i reveal the date je dulu ye (for those yg dah tau the date xpun sebelum nie penah mencongak tickers yang ada tuh, layankan ajelaa entry ni ye). Venue definitely kat area Klang Valley but exact location tue i inform kemudian okay.. kasi surprise sikit. hehehe (nampak gaya memang kena ada second version laa kan :p)

Ohh, tibe2 rase cam giler kuase pulak.. tak tau ape purpose entry ni.. wedding lambat lagi sengal nak tempek STD. Dah tue letak gambar cinonet ni satu je. Ewah.. ewah.. memang sah giler kuase :p Takpelah.. i dah put another pic kat header. So entry nie sebagai pelengkap cerite jelaa. Takkan nak tempek gambar aje kan? Kata2 aluan harus ada! (padahal alasan je sbb nak gak tempek gambar x seberapa tuh)



Digital Scrapbooking at WiddlyTinks.com


**xde masa nak buat editing sendiri. kang kalau sempat i tempek lagi juta2 lemon gambar STD ye. jgn fenin lak nnti..hehe**


p/s: official invites akan menyusul kemudian ye :)

Regards,

11 love notes:

ElyaElmo 11/12/10 1:17 PM  

masa raya cina kann....hehe..gudlcuk on ur preps dear!!!:)

Aya 11/12/10 5:45 PM  

yup, time CNY. thanks dear. aldabest 2 u too :)

Ciksue 12/12/10 5:29 PM  

hai awk..
tarikh kita sama..
tahniah yea

Aya 12/12/10 10:33 PM  

same ea? hehe.. congrats 2 u too. happy preparin' ya ;)

kasih suci 13/12/10 10:19 AM  

x sabar nak tunggu dat date...congrats achik..

yusmEa 13/12/10 12:38 PM  

achik..aku xdpt pegi
but nways..gudluck with all the preparations

Aya 13/12/10 2:03 PM  

thanks sham, can't wait 4 ur turn ;)

it's ok yus.. kirim doa from jepun pun jadilaa. hehe. TQ :)

Hana 18/12/10 4:58 PM  

ooo.. it's my sis birthday as well.. good luck to you.. tak lame lagi ni.. :)

Aya 19/12/10 12:21 AM  

itulaa.. pejam celik dh tinggal bape hari je lg... cuak plak rasenye. nway, thanks ye :)

Nadya Yusof 7/1/11 12:58 AM  

dear...awak sgt2 la creative!!!saw ur std n ur wedding cards...terbaekkkkkkkk!

Aya 7/1/11 1:18 AM  

nadya, std tue gune ready made template je.. xdelaa creative mane pun.. hihihi. btw, thanks dear :)

Post a Comment

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP